- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: „Sputnjik Ve“ sa Torlaka – šta znači za Srbiju /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Večeras u vestima:
„Sputnjik Ve“ proizveden na Torlaku od danas na vakcinalnim punktovima širom Srbije. Proizvodnjom naše vakcine antivakserima se oduzima pravo da nešto pričaju, poručila doktorka Danica Grujičić koja se prva i vakcinisala.
Novi talas korone u Srbiji razlikuje se od prethodnog po tome što je broj zaražene dece neuporedivo veći. Od broja dece koja dolaze više zabrinjava njihova klinička slika, upozorava direktorka bolnice “Dr Dragiša Mišović”.
Zbog presude poljskog Ustavnog suda da su pojedini članovi povelje EU neustavni, Francuska je upozorila Poljsku da bi mogla podleći sankcijama. Da li Varšavi preti izbacivanje iz EU i da li je tako nešto uopšte moguće?
U Boru otvoren novi rudnik bakra i zlata „Čukaru Peki“ kineske kompanije „Ziđin“ zbog četa će Srbija postati drugi proizvođač tog metala u Evropi. Kakvu korist će imati naša zemlja budući da je vrednost bakra znatno porasla?
Američki Stejt department najavio je da će SAD i EU dodatno ojačati zajednički angažman na Zapadnom Balkanu. Analiziramo, šta to znači za Srbiju, a šta za Kosovo i Metohiju i Republiku Srpsku?
Statua Tomasa Džefersona u zgradi Njujorške gradske uprave biće uklonjena zbog žalbi Afroamerikanaca da je bio robovlasnik. To je odraz razornog stanja duha i svojevrsne kulturne revolucije, kažu analitičari.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala