Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Mediji: Pronađen pištolj kojim su ubijeni Đokići

© Sputnik / Aleksandar MilačićPolicija
Policija  - Sputnik Srbija, 1920, 22.10.2021
Pratite nas
Pištolj kojim je ubijena porodica Đokić iz Aleksinca pronađen je nakon hapšenja Gorana Džonića na jednoj lokaciji van sela Moravac u čijem ataru su Goran, Gordana i Lidija brutalno ubijeni, navodi Blic.
Potvrđeno je da je u pitanju oružje iz kog je tročlana porodica likvidirana.
Mediji su prethodno javili da je nađen prigušivač koji je korišćen tokom svirepog ubistva tročlane porodice Đokić, a prema nezvaničnim informacijama, čovek koji je pravio prigušivač je prijavio policiji.
Takođe, pronađen je i žuti skuter kojim se navodno ubica porodice Đokić odvezao pošto je načinio zločin.
Podsetimo, Goran Džonić, penzionisani vatrogasac, uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoje rođake porodicu Đokić. On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.
Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septembra presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio i da li je imao pomagača, još nije poznato.
Ubica je Gorana naterao da gleda kako mu ubija, prvo ženu, a potom i ćerku. Nakon zločina iz Đokićevog automobila ukrao je nekoliko desetina hiljada evra. Deo tog novca, čak 43.000 evra zakopao je na imanju svog sina, vojnika, a deo novca krio je u kući, u usisivaču, prenose Novosti.
Dug od 10.000 evra koji je imao, odmah nakon toga je vratio. Upravo to je bio jedan od signala policiji da počne da ga proverava.
Na saslušanju Džonić je zločin pokušao da svali na svoje sinove. Nije se nadao da će oni proći poligraf i da policija protiv njega već ima brojne dokaze. Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.
Hapšenje - Sputnik Srbija, 1920, 21.10.2021
Priveden osumnjičeni za učešće u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala