- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Tek na narednoj sjednici o Izvještaju sa Cetinja

© Sputnik / Milena CmiljanićZastava Crne Gore
Zastava Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2021
Pratite nas
Vijeće za nacionalnu bezbjednost, kojim je predsjedavao premijer prof. dr Zdravko Krivokapić, danas je održalo sjednicu na kojoj je prisustvovala većina članova. Opravdano su bili odsutni dr Dritan Abazović, potpredsjednik Vlade i Đorđe Radulović, ministar vanjskih poslova, saopšteno je iz Vlade.
„Nakon što Biro za operativnu koordinaciju bude razmatrao Izvještaj o analizi koordinacije i operativne usklađenosti organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, biće zakazana naredna sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost“, piše u saopštenju.
Vijeće za nacionalnu bezbjednost danas je trabalo da raspravlja o Izvještaju o postupanju bezbjednosnog sektora tokom ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju 5. septembra.
Izvještaj je napravila Komisija koju je formirao Biro za operativnu koordinaciju, na čijem je čelu Dragan Ivanović, poslanik SNP-a i član Odbora za bezbjednost. Vijeće je trebalo da raspravlja o izvještaju iako prema javnosti dostupnim informacijama, o njemu nije raspravljao Biro za operativnu komunikaciju.
Predsjednik Odbora za bezbjednost Milan Knežević ranije je tražio da Izvještaj Komisije o događajima na Cetinju bude dostavljen tom skupštinskom tijelu, ali to do sada nije učinjeno, što je potvrdilo više članova Odbora za bezbjednost.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala