- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Pešić u bolnici, otkazano okupljanje košarkaša Srbije

© Sputnik / Lola ĐorđevićSvetislav Pešić
Svetislav Pešić - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2021
Pratite nas
Svetislav Pešić, selektor košarkaške reprezentacije Srbije, završio je u bolnici zbog problema sa akutnom upalom grla zbog čega je otkazano okupljanje reprezentacije.
Kontrolnih treninga Orlova koji su bili zakazani za 18. i 19. oktobar neće biti. Uprkos velikoj želji iskusnog stručnjaka Svetislava Pešića, kao i pozvanih košarkaša, njihovih klubova i trenera, okupljanje nacionalnog tima zakazano za ponedeljak je otkazano zbog zdravstvenih problema s kojima se suočio selektor.
„Zdravstveno stanje selektora Pešića je stabilno, ali ima akutno zapaljenje grla koje zahteva da se što pre podvrgne bolničkom tretmanu. Zbog toga će već danas biti primljen u Klinički centar Srbije“, izjavio je profesor Dragan Radovanović za zvanični sajt KSS.
Povodom Pešićevog problema sa grlom oglasio se i direktor reprezentacije Srbije Dragan Tarlać koji je izrazio zahvalnost svim klubovima i košarkašima koji su se odazvali pozivu.
„Želim da se u ime reprezentacije i kompletnog Košarkaškog saveza Srbije zahvalim svim igračima koji su se uprkos zgusnutom takmičarskom rasporedu odazvali pozivu na kontrolne treninge. Takođe, želeo bih da iskažem i veliku zahvalnost upravama i trenerima klubova iz kojih reprezentativci dolaze. Kao i na izvanrednoj saradnji i iskazanoj spremnosti na prilagođavanje profesionalnih obaveza potrebama nacionalnog tima“, rekao je Tarlać.
Nikola Kalinić i Melvin Edžim – detalj sa utakmice Crvena zvezda - Cedevita Olimpija - Sputnik Srbija, 1920, 17.10.2021
SPORT
Zvezda furioznom igrom u završnici slomila otpor Cedevite!
Košarkaška lopta - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2021
SPORT
Tragedija u Italiji – košarkaš preminuo tokom meča
Američki košarkaš Kenet Farid - Sputnik Srbija, 1920, 18.10.2021
SPORT
Amerikanca dočekali tradicionalnim ruskim specijalitetom /foto/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala