Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Steže se obruč oko ubica porodice Đokić: Jake policijske snage u selu kod Aleksinca

© Tanjug / Jaroslav PapPolicija na uviđaju
Policija na uviđaju - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
Pratite nas
Jake policijske snage od jutros su ponovo u selu Moravac kod Aleksinca u čijem ataru su 2. oktobra pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice Gorana Đokića, njegove žene Gordane i ćerke Lidije.
Na licu mesta gde je ubijena porodica iz Aleksinca nalaze se dva vozila „marice“, i nekoliko policijskih džipova i automobila raspoređenih pored puta u Moravcu. Meštani su izašli na ulice kako bi videli šta se događa, prenose beogradski mediji.
Prošlo je više od 20 dana od ubistva vlasnika menjačnice u Aleksincu Gorana Đokića (47), njegove supruge Gordane (46) i njihove dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije, ali i pored intenzivne policijske potrage, osumnjičenih za nezapamćeni zločin i dalje nema.
Ono što je sve jasnije jeste da motiv likvidacije porodice nije bilo isključivo koristoljublje već Goranovi poslovi, o kojima čak ni najbliža rodbina nije znala ništa. Na osnovu pronađenih tragova, rekonstruisani su poslednji trenuci života Đokića, ali ključni tragovi, kao što su oružje iz kojih su usmrćeni, i dalje fale, podseća Blic.
Scena sa uviđaja - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
DRUŠTVO
Mediji: Završena obdukcija - porodica iz Aleksinca ubijena iz vatrenog oružja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala