- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbin kolenom nokautirao rivala /video/

© PixabySrbija - ilustracija
Srbija - ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
Pratite nas
Srpski kik bokser Rade Opačić oduševio je i u trećem pojavljivanju u okviru najveće azijske borilačke promocije „First Strike“. Nokautirao je kolenom već u drugoj rudni Švajcarca Patrika Šmida, potvrdivši veliki talenat. Svega četiri minuta trajala je borba.
Najbolji srpski kik bokser je nanizao osam pobeda u profesionalnim borbama, pa je jasno da s pravom puca na najviše ciljeve, te mu iduće godine stručnjaci predviđaju pohod na titulu.
Iako je viši i teži od Švajcarca, to ga nije sprečilo da bude brži i da se bolje kreće, što je Šmid i te kako osetio na svojoj koži.
Serija udaraca u glavu, rukama i nogama, čak tri puta su slale Patrika Šmida na kolena, ali se nekako dizao. U finišu prve runde kada je bio na zemlji od odbrojavanja ga je spasilo zvono za kraj runde.
Ali, nije mu bilo spasa na startu sledeće kada ga je Rade Opačić „izbombardovao“ razornim udarcima, od kojih je presudan bio onaj kolenom u glavu.
Videlo se jasno tada da Šmid ne zna gde se nalazi i ubrzo je završio ponovo na podu i borba je bila završena velikom pobedom Srbina koji ne prestaje da oduševljava kik boks svet.
Aleksandar Rakić - Sputnik Srbija, 1920, 15.10.2021
SPORT
Srpski ratnik na meti ljutitog borca: „Laže, dosadan je, ne volim ga!“ /video/
Tajson Fjuri - Sputnik Srbija, 1920, 12.10.2021
SPORT
„Kralj Cigana“ besan na Amerikanca posle nokauta: „On je idiot“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala