- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Crnogorac odstranjen iz tima – zbog dve tuče i dobijene flaše u glavu

© REUTERS / JON NAZCACrnogorski fudbaler Milutin Osmajić u duelu sa igračima Gibraltara
Crnogorski fudbaler Milutin Osmajić u duelu sa igračima Gibraltara - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
Pratite nas
Crnogorski reprezentativac Milutin Osmajić odstranjen je iz prvog tima Kadisa i do daljnjeg će trenirati sa B timom.
Povod za ovu odluku stručnog štaba tima iz Andaluzije je incident koji se dogodio u noći između utorka i srede u noćnom klubu u Kadisu, a u kojem je nekadašnji igrač Sutjeske, kako piše veliki broj španskih medija, imao glavnu ulogu.
„Diario de Kadis“ navodi, a crnogorske „Vijesti“ prenose, da je 22-godišnji napadač izvukao deblji kraj iz noćnog provoda zaradivši udarac flašom o glavu, tako što je učestvovao u dve tuče.
Prva tuča se dogodila unutar diskoteke Paseo Maritimo, gde je Osmajić i zaradio udarac flašom.
Nakon što su redari izbacili crnogorskog fudbalera – u vidno pijanom stanju, kako piše „Diario de Cadis“, Osmajić je na ulici učestvovao u drugoj tuči, a koja je bila povod za dolazak policije.
Policajci su Osmajiću zatražili ličnu dokumentaciju, nakon čega je pušten kući. Španski mediji ne pišu o tome da li je prošao sa nekom povredom.
Isti list piše da su fudbaleri Kadrisa u sredu imali slobodan dan, ali da to nije opravdanje za Osmajića i ovakvu vrstu noćnog „provoda“.
Osmajić je letos u slobodnom transferu prešao iz Sutjeske u Kadis, a crnogorski mediji brujali su tada o spektakularnom transferu iz crnogorske lige pravo u špansku La Ligu.
Osmajić je opravdao poverenje u pripremnom periodu, kada je postigao nekoliko golova, a i u prvenstvu ima zapaženu minutažu – ukupno je do sada odigrao šest utakmica, sakupivši 162 minuta u jednoj od najjačih liga u Evropi.
Pitanje je, međutim, kakav će mu nakon ovog incidenta biti status kod trenera Alvara Karvere. Osmajić definitivno neće biti u konkurenciji za duel sa Espanjolom u ponedeljak.
Nije se dogovorio sa Zvezdom – karijeru nastavlja u Australiji
„Ne plašimo se nikoga“ – poklič pred odlučujući juriš Srbije
Engleska bruji zbog reči Bečlije iz Zvezde: „Doživeo sam šok, često smo pili...“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala