Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Kako se prijaviti za pomoć 100+100 evra /video/

CC0 / Pixabay / 100 evra
100 evra - Sputnik Srbija, 1920, 16.10.2021
Pratite nas
Ministar finansija Republike Srbije Siniša Mali pojasnio je na koji način možete da se prijavite za pomoć od 100 + 100 evra.
https://mfin.gov.rs/http://budiefiskalizovan.gov.rs/http://budiefiskalizovan.gov.rs/Ova sredstva opredeljena su kako biste mogli da nabavite novi fiskalni uređaj i pređete na novi model e-fiskalizacije.
Prijava se vrši preko portala Poreske uprave ePorezi, jednostavna je i traje svega nekoliko minuta. Možete se prijaviti samo jednom, dakle nije moguće nakon toga unositi izmene na prijavi.
Pre nego što se prijavite za subvencije, neophodno je da putem istog portala ePorezi prijavite lokacije svojih poslovnih objekata.
"Tranzicioni period počinje 1. novembra 2021. godine i traje do 30. aprila 2022. godine, do kada svi fiskalni obveznici treba da pređu na novi model. Sve informacije o novom sistemu e-fiskalizacije mogu da se nađu na sajtovima budiefiskalizovan.gov.rs, purs.gov.rs i mfin.gov.rs, a pitanja mogu da se pošalju na i-mejl budiefiskalizovan@purs.gov.rs", poručio je ministar u objavi na Instagramu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala