- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zašto je „lazanski“ tako poseban /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Otvoren Sajam naoružanja — predsednik Srbije poručio da je teško suprotstaviti se velikim silama u promociji vojne opreme, ali da je važno da gradimo svoj put i biramo oblasti u kojima možemo da se takmičimo s najboljima.
Predstavljeno borbeno vozilo „lazanski“ — o tome koje su mu karakteristike i šta ga čini posebnim, za Sputnjik govori konstruktor Vukašin Martinović.
Na marginama Samita nesvsrtanih u Beogradu organizovan je i Biznis forum, s namerom da zemlje članice vrati u fokus srpske privredne saradnje; u doba SFRJ trgovinska razmena u okviru bloka državi je donosila preko milijardu i po dolara godišnje.
Novinar i pisac Erik Zemur ući će, kako izgleda, u drugi krug predsedničkih izbora u Francuskoj. Može li jedan ultranacionalista da na biralištima pobedi Makrona i Le Penovu?
Poslednja krađa arheološkog nasleđa iz Viminacijuma pokazuje da nije reč o izolovanom slučaju, već o organizovanom kriminalu, odnosno napadu na državu i njenu imovinu, upozorava rukovodilac tog nalazišta Miomir Korać.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala