- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Milošević „leti“ iz komšiluka – na najbizarniji mogući način

© AP Photo / Dave ThompsonSavo Milošević
Savo Milošević - Sputnik Srbija, 1920, 11.10.2021
Pratite nas
Savo Milošević, srpski fudbalski trener, dobio je otkaz u ljubljanskoj Olimpiji na jedan od najbizarnijih načina, pošto je mu je otkaz lično uručio čovek koji je sada već prodao pomenuti klub.
Proslavljeni fudbaler je seo na klupu Olimpije ovog leta, što mu je bio prvi posao od odlaska iz Partizana, a napušta je samo četiri meseca kasnije.
Razlog su rezultati ispod očekivanih, ali i, kako stvari stoje, poljuljani odnosi sa upravom kluba, odnosno sada već bivšim vlasnikom Olimpije, Milanom Mandarićem.
Slovenački novinar Jure Bohorič je preneo bizaran način Miloševićevog otkaza. Naime, Mandarić, koji je nedavno prodao klub nemačkom milioneru Adamu Delijusu, od njega je tražio da mu poslednji potez bude da lično otpusti srpskog stručnjaka.
„Možda deluje kao besmisleno, ali Mandarić je zamolio nove vlasnike da on lično otpusti Miloševića. I to je i uradio. U endelju u pola 11 uveče. Zaista bizarno...“, naveo je Bohorič.
Olimpija, koja se posle 12 odigranih kola Prve lige Slovenije nalazi na trećem mestu sa četiri boda manje od prvoplasiranog Kopra, u međuvremenu se oglasila saopštenjem.
„NK Olimpija Ljubljana objavljuje da se rastala sa trenerom Savom Miloševićem. Zahvaljujemo gospodinu Miloševiću na njegovom radu i želimo mu puno uspeha u životu“, navedeno je.
Ljubljančane će privremeno voditi Milan Anđelković, ali se očekuje da ubrzo bude pronađen novi šef stručnog štaba.
„Kosovo je Albanija“ – sramna provokacija navijača tzv. Kosova u Švedskoj /foto/
Utišati Lisabon ili otići u „pakao“
Da li je Srbija žestoko pokradena? Tadić je dobio udarac... /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala