- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Iliev uzvraća udarac: „Zvezde nije bilo, Terzić se dodvorava navijačima“

© Sputnik / Lola ĐorđevićFudbalska lopta
Fudbalska lopta - Sputnik Srbija, 1920, 07.10.2021
Pratite nas
Nije se dugo čekalo na odgovor iz Humske nakon što je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić opleo po Partizanu, a tom prilikom potkačio je selektora Dragana Stojkovića. Ali nije Piksi (još) odgovorio, već Ivica Iliev, sportski direktor kluba iz Humske, koji je poručio da se Terzić dodvorava navijačima.
Terzić je prozvao Partizan da od sebe pravi žrtvu i da time praktično reketira državu, jer u javnosti malo malo provejava da je Zvezda „državni projekat“ zbog činjenice da je predsednik Aleksandar Vučić navijač crveno-belih.
Pričao je Terzić i o koeficijentima kako je Zvezda motor srpskog fudbala i kako su koeficijenti „eksplodirali“ zahvaljujući kontinuitetu igranja kluba s Marakane u evropskim takmičenjima.
Ilive ističe da nije sve kao što priča i predstavlja Zvezdan Terzić.
„Izuzetno poštujem Terzića i uvažavam Crvenu zvezdu i njene navijače, ali hajde da baratamo činjenicama, a ne da pričamo paušalno. Reći ću vam tačno procente koliko ko vuče u poslednjih pet godina: Zvezda 52 odsto, Partizan 33 i ostali klubovi 15 odsto. To je činjenica“, izjavio je Iliev čije je reči preneo Informer.
Vratio se Iliev u ne tako davnu prošlost, kada je situacija bila obrnuta na dve strane Topčiderskog brda.
„Niko da se zapita zbog čega nismo bili ranije među 15 najboljih. Zbog toga što je prethodnih godina vukao Partizan, a Zvezde nigde nije bilo. Ne kroji se istorija onako kako nekom odgovara. Iz Zvezde, kada im odgovara, pričaju o istoriji u poslednjih pet godina, a kada im odgovara drugačije, onda pominju šta je bilo pre 30 godina. Jasno mi je da Terzić brani interes Zvezde, ali kad to radi, dobro bi bilo da ne omalovažava druge i da barata činjenicama, umesto što se dodvorava navijačima“, zaključio je Iliev.
Stadion Partizana - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
SPORT
Partizan proslavlja rođendan – bakljada i poruka: „Partizan je najveći srpski klub“ /video/
Slavoljub Đorđević i Radoslav Batak - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
SPORT
Burno „treće poluvreme“ – ko se „valjao“ na terenu i čiji je to „problem“ /video/
Sejduba Suma - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2021
SPORT
Suma sumarum – suze je zamenio milionski ugovor
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala