- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Rapsodija novog srpskog "Drim tima" – 32:1!

© Tanjug / TANJA VALICReprezentativac Srbije Dušan Mandić
Reprezentativac Srbije Dušan Mandić - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2021
Pratite nas
Vaterpolisti Novog Beograda, novog srpskog „Drim tima“, pobedili su Nais u prvom kolu domaćeg prvenstva sa neverovatnih 32:1.
Vaterpolisti Novog Beograda, novog srpskog „Drim tima“, pobedili su Nais u prvom kolu domaćeg prvenstva sa neverovatnih 32:1.
I dalje novi projekat srpskog vaterpola uspeo je da demonstrira silu već na startu A lige Srbije, a kako i ne bi kada se u ekipi nalaze neki od najboljih svetskih vaterpolista, kao što su Mandić, Pijetlovići, Rašović, Jakšić...
Ekipa pod kormilom čuvenog Vladimira Vujasinovića razbila je Nais na domaćem terenu sa 32:1, po četvrtinama – 9:0, 7:0, 9:1, 7:0.
Već na poluvremenu bilo je 16:0, a prednost je u nastavku nastavila da raste.
Kod Novobeograđana samo se Nikola Jakšić, Petar Tomić i golmani nisu upisali u listu strelaca, a jedini gol na meču za Nišlije postigao je Vulović.
Ovo je kompletna statistika meča:
Novi Beograd: G. Pijetlović, S.Rašović 5, Mandić 4, Tomić, Vučinić 8, D. Pijetlović 3, Martinović 2, Jakšić, Perković 1, Vlahopulos 2, Drašović 2, Žolo, Šušiašvili 5. Trener: Vujasinović.
Nais: Lazić, Stamatov, Pošmuga, Vulović 1,Miljković, Vujović, Barbarez, Kovačević, Kujović, Šilj, Pogi, Berbenjuk, Tomić, Lazić. Trener: Živić
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala