- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Suma sumarum – suze je zamenio milionski ugovor

© AP Photo / Darko VojinovicSejduba Suma
Sejduba Suma - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2021
Pratite nas
Sejduba Suma, doskorašnji fudbaler Partizana koji je plakao kada je na društvenim mrežama kritikovao odnos trener Aleksandra Stanojevića prema njemu, posle čega je raskinut ugovor, ekspresno je pronašao novi klub. Postao je član Kuvajta s kojim je potpisao milionski ugovor i to samo dan pred kraj prelaznog roka u toj zemlji.
Obrisao je suze i otišao daleko iz Srbije. Omaleni brzonogi ofanzivni vezista koji je nebrojeno puta pravio razliku na terenu u crno-belom dresu, dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Kuvajtom SC, prema kojoj bi trebalo da inkasira okruglo milion evra, što je više od onog što je zarađivao u Humskoj.
Bogati klub iz Kuvajta poželeo je dobrodošlicu Sumi na svom sajtu i društvenim mrežama i sada je na njemu da se nametne treneru.
Kuvajt je osim Sume ovog leta doveo proverene asove poput Džona Obija Mikela, Dimersija Mbokanija, kao i Rajana Mekgoana iz Sidneja.
Interesantno da je Kuvajt SC sve igrače potpisao bez obeštećenja, ali ih je privukao jakim platama, a kod Sume postoji mogućnost produžetka saradnje do 2023. godine u slučaju dobrih partija.
Kada je Suma u pitanju, kojem je ovo drugi mandat u Kuvajtu, s obzirom na to da ga je Slovan iz Bratislave 2015. godine prosledio na pozajmicu Kaciji.
Partizan otpustio Sumu – zbog Instagrama!
Stanojević: Pričaju da smo rasisti – pa ja od stranaca samo crnce i dovodim
Izigrao je Partizan pa se pokajao, ali to nije dovoljno da vidi derbi
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala