- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Nova prevara u Srbiji: Kompanija izdala saopštenje

© Depositphotos.com / Dedivan1923Kupovina preko interneta
Kupovina preko interneta - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2021
Pratite nas
Kompanija MOL Srbija obavestila je građane da sa lažnog Fejsbuk profila koji nosi naziv "Mol Srbija" u inboks korisnika te društvene mreže stižu poruke o nagradnoj igri, a građani se pozivaju da kliknu na link iz poruke kako bi verifikovali dobitak.
"Pomenuti profil ni na koji način nije povezan sa kompanijom, pa ovim putem MOL Srbija moli sve korisnike da ne šalju svoje lične podatke i ne prihvataju zahteve stranica koje nisu verifikovane kao zvanični MOL profili, jer u suprotnom MOL Srbija ne može preuzeti odgovornost za zloupotrebe koje mogu nastati aktivnostima lažne stranice", navodi kompanija u saopštenju.
Oni napominju da su njihovi zvanični nalozi:
- Fejsbuk: MOL Srbija;
- Instagram: @molserbia;
- Linkedin: MOL Serbia doo, Member of MOL Group.

"Kompanija MOL Srbija komunicira sa svojim korisnicima isključivo putem svojih zvaničnih profila, a povodom ovog slučaja biće preduzete sve pravne mere radi zaštite kompanije, brenda i naših korisnika. MOL Srbija nikada ne zahteva lične podatke kupaca na način koji je naveden u porukama koje se šalju sa lažnog profila, jer to nije u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti", izričiti su.

Kompanija će, dodaju, i ubuduće voditi računa o sigurnosti svih svojih korisnika, koje će blagovremeno obaveštavati o svim aktuelnostima isključivo putem zvaničnih kanala komunikacije kompanije, prenosi B92.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala