- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Bivša savetnica Bele kuće: Tramp je bio opsednut Putinom, želeo je da bude kao on

© Sputnik / Vladimir Astapkovič / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp na samitu G20 u Argentini
Predsednik Rusije Vladimir Putin i predsednik SAD Donald Tramp na samitu G20 u Argentini - Sputnik Srbija, 1920, 06.10.2021
Pratite nas
Bivša pomoćnica Donalda Trampa Fiona Hil smatra da bivši američki predsednik nije bio „opsednut“ Rusijom, nego ruskim liderom Vladimirom Putinom, te je želeo da bude poput njega.

„Što se tiče Trampa, bio je opsednut Putinom. Njegova opsesija nije bila vezana za Rusiju, nego baš za Putina. Naime, Tramp je video da Putin poseduje mnoge kvalitete koje bi i on želeo da ima“, izjavila je bivša Trampova savetnica za Rusiju u intervjuu za televiziju „MSNBC“.

Podsetimo, Trampa su više puta kritikovali zbog simpatisanja Putina. Na primer, advokati bivšeg američkog lidera pisao je u svojoj knjizi da se Trampu dopada ruski predsednik i način na koji vodi zemlju.
Pored toga, u zapadnim medijima su se više puta pojavljivale optužbe na račun Rusije da je Moskva navodno podržavala Trampa na predsedničkim izborima 2016. godine, što je Rusija više puta demantovala.
Predsednci Rusije i SAD, Vladimir Putin i Donald Tramp, na samitu APEK-a u Vijetnamu - Sputnik Srbija, 1920, 29.09.2021
RUSIJA
Nove američke halucinacije: Putin namerno kašljao na sastanku sa Trampom – „znao da se plaši mikroba“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala