- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Ne“ za tzv. Kosovo, „da“ za Nadu Topčagić /video/

© AFP 2023 / MARCO RAVAGLISiniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na festivalu Sanremo
Siniša Mihajlović i Zlatan Ibrahimović na festivalu Sanremo - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
Pratite nas
Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović proslavio je 40. rođendan u društvu Nade Topčagić i njemu njene omiljene pesme „Jutro je“, dok je istovremeno otkazao igranje za reprezentaciju protiv reprezentacije samoproklamovane države Kosovo.
Čuveni švedski napadač bosanskohercegovačkog porekla je selektoru Janeu Andersonu saopštio da na njega neće moći da računa u narednom okupljanju reprezentacije.
Švedsku naredne nedelje očekuju dva duela u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo – na domaćem terenu protiv tzv. Kosova 9. oktobra i tri dana kasnije protiv Grčke.
„Zlatan se nije dovoljno oporavio da bi mogao da igra. Tužno za nas, ali i za Ibrahimovića“, naveo je selektor Anderson.
Iako se i dalje oporavlja od povrede zbog koje je ove sezone za Milan odigrao svega ukupno 30 minuta, to mu nije smetalo da napravi feštu za svoj 40. rođendan.
Jedna od gošći iznenađenja bila je upravo srpska pevačica Nada Topčagić, sa čijom pesmom „Jutro je“ je nedavno izašao na festival u Sanremu.
„Šta da vam kažem, presrećna sam! Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo“, ushićeno je tada prokomentarisala Topgačićeva.
Samo „luda balkanska glava“ može da objasni svetu ko je Novak Đoković /video/
E, to je Zlatan – spasao Zvezdu, a sebe „zakopao“
Mihajlović „bocnuo“ Ibrahimovića tamo gde ga najviše boli
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala