Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Priština najavljuje do sada najveće regrutovanje Kosovskih bezbednosnih snaga

© AP Photo / Visar KryeziuPripadnici kosovskih bezbednosnih snaga
Pripadnici kosovskih bezbednosnih snaga - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
Pratite nas
Ministar odbrane privremenih institucija u Prištini Armend Mehaj najavio je da će uskoro biti otvoren konkurs za do sada najveće regrutovanje za Kosovskih bezbednosnih snaga.
Mehaj je rekao da je obavešten o dosadašnjim pritužbama na proces zapošljavanja u Kosovskim bezbednosnim snagama, i obećao transparentnost u prijemu 850 novih regruta, čiji konkurs se očekuje vrlo brzo, prenosi Zeri.

"Čuo sam da je bilo pritužbi na ranije procese prijema u Kosovske bezbednosne snage, bilo je sumnji u proces zapošljavanja. Kažem svim mladićima i devojkama da će pod mojim vođstvom postojati pošten, jednak, strog i profesionalan proces zapošljavanja”, rekao je Mehaj.

Naveo je da će konkurs za najveće regrutovanje ikada na Kosovu i Metohiji biti otvoren uskoro, da će ceo proces biti snimljen kamerama, a da će odbor za prijem biti profesionalan i nepristrasan i da će biti birani najbolji kandidati.
Zatražio je da ga kontaktiraju svi oni koji imaju pritužbe i informacije o zloupotrebama u Kosovskim bezbednosnim snagama, prenosi Kosovo onlajn.
„Ako primetite neprofesionalnost, ako primetite da neko favorizuje nekoga, pošaljite mi podatke, a ja vam garantujem da takvima nije mesto u Ministarstvu odbrane”, naveo je Mehaj.
Mapa Balkana - Sputnik Srbija
Sve o političkim dešavanjima u Srbiji i regionu

Pročitajte ovde

Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala