- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mitrović: Partizan je favorit, može i do finala Lige konferencija /video/

© AP Photo / Nick PottsAleksandar Mitrović
Aleksandar Mitrović - Sputnik Srbija, 1920, 04.10.2021
Pratite nas
Aleksandar Mitrović, najbolji strelac reprezentacije Srbije, veruje da Partizan, njegov matični klub, može do titule u aktuelnoj sezoni Superlige Srbije.
Mitrović je stigao u Beograd posle fenomenalne serije utakmica za londonski Fulam i predvodiće napad Srbije u nastavku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.
Reprezentacija Srbije će igrati protiv Luksemburga i Azerbejdžana, a uoči poslednjeg okupljanja i okršaja sa Portugalijom koji će biti presudan.
Mitrović je, pak, govorio i o domaćem fudbalu.
„Mislim da Partizan može do titule, trenutno je favorit, igra najbolji fudbal i zaslužuje prvo mesto. Ostaje žal što razlika nije veća, ali ima dosta da se igra. Rano je sada govoriti o tituli, ali ako ovako nastavi vratiće je u Humsku“, naveo je Mitrović.
On je pohvalio oba beogradska večita rivala za igre u evropskim takmičenjima.
„Pratim Partizan i Zvezdu. Mislim da su dominantni, igraju dobar fudbal, favoriti su u skoro svim utakmicama u Evropi, ali to su zaslužili kroz kvalifikacije. Želim im svu sreću. Mislim da Partizan može da dogura do finala Lige konferencija. Stanojević je sve sklopio kako želi, pokazali su to u derbiju. Želim im sve najbolje da doguraju što dalje“, istakao je Mitrović.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala