- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Navijači bojkotovali, Zvezda se mučila, ali osvojila tri boda /video/

© Foto : FK Crvena zvezdaFudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezde  - Sputnik Srbija, 1920, 03.10.2021
Pratite nas
Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su trijumf rezultatom 3:1 nad ekipom Mladosti iz Lučana u 12. kolu Superlige Srbije, ali je meč ostao u senci dvadesetominutnog bojkota najvatrenijih pristalica beogradskog tima.
Crveno-beli navijači su prvih 20 minuta utakmice proveli ispred stadiona „Rajko Mitić“, što je i bilo najavljeno kao oblik ispoljavanja protesta zbog ponašanja pojedinaca iz uprave kluba – nije objavljeno tačno zbog koga i šta je bio konkretan razlog.
Kako god, trener Dejan Stanković je na teren izveo ekipu koja je već u desetom minutu povela sa 1:0.
Filipo Falko, momak koji je uz veliku pompu stigao u Zvezdu, ali očekivanja nije opravdao, uspeo je da postigne pogodak i da se na pravi način oduži Stankoviću za novu pruženu šansu.
Dinamiku u duel uveo je Filip Stuparević, svojevremeno najtalentovaniji srpski napadač koji je u 40. minutu zatresao mrežu golmana Zorana Popovića.
Zvezda je u drugom poluvremenu zaigrala drugačije, Milana Rodića je zamenio Slavoljub Srnić, tim je „zategnut“, a rezultat je stigao u 63. minutu kada je pobednički gol za domaću ekipu postigao Mirko Ivanić.
Konačan rezultat u četvrtom minutu nadoknade vremena postavio je Gelor Kanga.
Zvezda je ostvarila osmu pobedu u dosadašnjem toku takmičenja, ima dva meča manje u odnosu na većinu ekipa i jednu u odnosu na vodeći Partizan.
Crno-beli imaju 31 poen, dok crveno-beli imaju pet manje.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala