- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Hrkljuš“ u Kruševcu je pripao Partizanu – jedan gol iz „dva“ penala za tri boda! /video/

© Foto : FK Partizan / Sandić FOTORikardo Gomeš
Rikardo Gomeš - Sputnik Srbija, 1920, 03.10.2021
Pratite nas
Fudbaleri Partizana ostvarili su novu pobedu u Superligi Srbije, sa 1:0 su savladali Napredak u Kruševcu u utakmici koju je obeležio veliki broj grubih startova, ali i javnih opomena zbog kojih su oba tima duel završili sa po jednim igračem manje.
Jedini gol na utakmici „pao“ je u 13. minutu kada je Rikardo Gomeš realizovao jedanaesterac, ali tek posle ponavljanja.
Naime, arbitar Nikola Minaković je signalizirao da će se izvođenje ponoviti, golman Nikola Vasiljević je odbranio udarac, ali je sudija naveo da je njegova leva noga bila van gol-linije pre udarca napadača crno-belih.
Mnogo faulova na obe strane viđeno je od početka utakmice, situaciju u kojoj je dosuđen penal kreirao je igrač Napretka Mitar Ćuković koji je zbog toga dobio direktan crveni karton.
Do kraja poluvremena nije bilo većih šansi, fudbal gotovo da se nije igrao od silnih prekida, a u 54. smo videli novi crveni karton pošto je levi bek Partizana Slobodan Urošević zaradio drugi žuti.
Trener Partizana Aleksandar Stanojević je posegao za izmenama, u tim je poslao Ivana Obradovića sa ciljem da Partizan odbrani svoj gol, iako je do tog momenta rival bio bez direktnog udarca ka golmanu Nemanji Stevanoviću.
Sudija je imao mnogo posla do kraja utakmice, Nemanja Miletić je zaradio nezgodnu povredu posle duela sa Sašom Marjanovićem koji je kažnjen žutim kartonom, ali srećom osim kartona i sudijskih zvižduka sa duela u Kruševcu svi su izašli kao „živi i zdravi“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala