Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vulin: U potrazi za porodicom Đokić angažovane sve jedinice

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
Pratite nas
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas da je policija u potrazi za porodicom Đokić iz Aleksinca, koja je nestala pre pet dana, angažovala sve jedinice istakavši da se nikada do sada nije desilo da nestane cela jedna porodica bez ijednog motiva.
„Digli smo helikoptere, angažovani su ronioci Žandarmerije, tražimo ih na sve strane, proverili smo stan, razgovarali sa svim članovima njihove porodice, tražimo ih i dalje“, rekao je ministar Vulin u jutarnjem programu televizije Pink i dodao da je reč o nekonfliktnoj porodici koja nema nikakvu problematičnu prošlost.
Ministar je pozvao sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju vezanu za porodicu Đokić da se jave i ukazao da policija neće odustati od potrage za članovima ove porodice.
Podsetivši da su ronioci Žandarmerije pretražili celo Bovansko jezero i da u njemu nisu ništa našli, ministar je rekao da su i helikopteri pretraživali teren i da ni oni, takođe, nisu ništa pronašli.
Prema njegovim rečima, prilikom nestanka članovima porodice su se istog sekunda isključili mobilni telefoni, prenosi Tanjug.
Policija - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
DRUŠTVO
Mediji: Pronađen automobil nestale porodice iz Aleksinca: Pasat zapaljen, nema tela
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala