- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Pavlina poziva na humanitarnu akciju „Koš za decu Orahovca“ na Kalemegdanu /video/

© Sputnik / Senka MilošPavlina na Tašmajdanu
Pavlina na Tašmajdanu - Sputnik Srbija, 1920, 02.10.2021
Pratite nas
Pavlina Radovanović iz Orahovca pozvala je sve one koji su u mogućnosti, da se priključe humanitarnoj akciji „Koš za decu Orahovca“, koja se organizuje s ciljem prikupljanja sredstava za izgradnju fiskulturne sale u ovom gradu.
Humanitarni turnir u basketu biće organizovan 3. oktobra na terenima KK Crvena zvezda, a sav prihod namenjen je deci Orahovca. Prijavljivanje traje do subote u 17 časova, a turnir se održava u nedelju.
Turnir pod nazivom „Koš za decu Orahovca“ ima za cilj da se obezbede neophodna sredstva za izgradnju fiskulturne sale za decu i omladinu iz srpske sredine u Orahovcu, na Kosovu i Metohiji.
Ovu talentovanu devojčicu šira javnost je upoznala nedavno, kada je iz svog Orahovca, u kome živi sa preostalih 280 Srba, došla na Marakanu, da vidi gde igra njen omiljeni tim – Crvena zvezda. Veoma je talentovana, peva, svira klavir i obožava da igra fudbal a svojim anđeoskim glasom oduševila je sve one koji su imali prilike da je čuju, prenosi Kossev.
„Ne bih se preselila iz mog Orahovca u Beograd, volela bih samo da budem srećna, da imamo salu za fizičko, gde bismo mogli da igramo fudbal posle škole, a da nas niko ne tera i ne baca flaše“, govorila je za Sputnjik Pavlina Radovanović u aprilu ove godine.
Privesak Božur za decu Orahovca koji je dizajnirala humanitarna organizacija Pandurica iz Nikšića - Sputnik Srbija, 1920, 02.05.2021
Još jedno kosovsko čudo: Od cveta Božura izrasta sportska sala – za srpsku decu Orahovca
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala