- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Veverica „nakrcala“ 70 kila oraha u parkirani automobil /foto/

CC0 / / Veverica
Veverica - Sputnik Srbija, 1920, 30.09.2021
Pratite nas
Amerikanac iz Severne Dakote Bil Fišer otkrio je da mu je automobil prepun orasima nakon što ga je ostavio parkiranog četiri dana.
Na fotografijama objavljenim na Fejsbuku, Fišer pokazuje kante do vrha napunjene orasima. Vredna veverica je orahe stavljala u svaki kutak kojem je mogla da priđe. Fišer je na kraju morao da ukloni čitav prednji okvira vozila kako bi sve očistio.
„Morao sam da skinem branike i izvučem sve orahe“, rekao je Fišer za Herald, napominjući da njegovi napori nisu bili sto odsto uspešni.
„Još čujem kako se nešto kotrlja unutar vozila, verovatno u delovima automobila kojima ne mogu prići“, dodao je Fišer.
Jedna fotografija koju je objavio pokazuje da je uspeo da napuni ukupno sedam kanti oraha izvađenih iz vozila. Sa svakom kantom koja je u proseku imala desetak kilograma, ova vredna veverica uspela je ukupno da ubere preko 70 kilograma oraha za zimu.
Fišer je kasnije izjavio da ima na raspolaganju 42 galona oraha, „prirodno uzgojenih“ i „ručno ubranih“ veveričjim rukama. Nažalost, trud joj je bio uzaludan.
Džinovska veverice žustro brani svoj dom od uljeza, posebno od crvene zvečarke. Možete je videti kako pomera rep napred-nazad, gurajući prljavštinu u lice zmii i šalje jasnu poruku: „Ne kači se sa mnom!“ - Sputnik Srbija, 1920, 05.02.2020
„Ne kači se sa mnom!“: Veverica primenila lukave taktike u sukobu sa zmijom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala