- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li je dogovor u Briselu sprečio veće zlo? /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik
Večeras u vestima:
U Briselu postignut dogovor o deeskalaciji situacije na Kosovu i Metohiji – koji su detalji sporazuma i kakvo kompromisno rešenje se može očekivati kad su posredi registarske tablice?
Evropa priznaje da ne može da pruži garancije za buduće članstvo šest balkanskih zemalja. EU je zapala u unutrašnji koloplet koji joj ne dopušta da razmišlja o proširenju, ocenjuju stručnjaci.
Jutjub ukinuo kanale ruske televizije RT u Nemačkoj zbog navodnog kršenja uslova usluge, Rusija kompaniji Gugl zapretila kaznama. Analitičari kažu da je u pitanju čista cenzura, s ciljem uvođenja "društvene kontrole"
Kontroverze oko navodnog hapšenje Fikreta Abdića, biznismena i gradonačelnika Velike Kladuše, ponovo zbog finansijskih malverzacija. Zbog čega za čuvenog Babu zna cela bivša Jugoslavija, i šta je tajna njegove popularnosti u gradu u kom živi?
Ivana Tasovca više nema, ali ostaje nam da ostvarimo ono što je on zacrtao – da Filharmonija dobije svoju kuću, kažu njegovi najbliži prijatelji i saradnici.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala