- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Obračun velikih sila na Jarinju – još nije kraj I Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Dobili smo epilog situacije na administrativnim prelazima Jarinje i Brnjak, ali i novu figuru u pregovorima sa Prištinom. Dok se trudimo da ispunimo zahteve za pristupanje EU, stižu nam poruke da njene članice baš i nisu raspoložene da nas prime, a možda nas ponovo vrate i u redove za vize.
Da li na sve ove procese možda utiče i nova nemačka realnost, pitaćemo dugogodišnjeg dopisnika lista Politika iz te zemlje Miroslava Stojanovića. Razgovaraćemo i o tome da li je situacija na Jarinju i Brnjaku pokazala da su svetske sile i te kako zainteresovane za situaciju na ovom delu Balkana? Ko je pozvao zamenika pomoćnika državnog sekretara Amerike Gabrijela Eskobara u Brisel? Preuzima li on funkciju glavnog pregovarača između Beograda i Prištine od Miroslava Lajčaka? Da li će građani Srbije ponovo biti na listi evropskih zemalja za vize? Šta naša zemlja može da očekuje nakon formiranja nove nemačke Vlade?
Emisiju vodi i uređuje Nataša Milosavljević.
Obračun velikih sila na Jarinju – još nije kraj I Od četvrtka do četvrtka
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala