Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Aminalon konačno u Srbiji i regionu

© Fotolia / MrallenLekovi
Lekovi - Sputnik Srbija, 1920, 28.09.2021
Pratite nas
Knjiga „Aminalon – Napredak“, čiji je autor doktor Slobodan Dostanić, predstavljena je na štandu Privredne komore Republike Belorusije na 88. međunarodnom novosadskom sajmu. Knjiga će se uskoro besplatno deliti u svim apotekama u Srbiji i regionu.
Pretpromocija knjige održana je u prisustvu predsednika Industrijsko-trgovinske komore Belorusije Vladimira Ulakoviča, predsednika beloruske Akademije nauka, akademika Sergeja Anatonoviča Čizuka, uglednih gostiju iz Belorusije i članova porodice autora.
Knjiga predstavlja važno naučno delo u kome su detaljno opisana iskustva pacijenata, mehanizam dejstva kao i benefiti ovog ozbiljnog preparata, koji je namenjen neurološkim, psihijatrijskim, fizijatrijskim pacijentima kao i sportistima, nakon sportskih povreda.
Svakako lepa vest za sve verne korisnike aminalona je da je uvoznik, farmaceutska kuća „Terazije farm“ iz Sevojna svim kupcima aminalona obezbedila poklon knjigu „Napredak“, koja će edukovati korisnike koji malo znaju o preparatu renomiranog beloruskog proizvođača „Borisovski Borimed“.
Stanovnici bivšeg Sovjetskog Saveza aminalon nazivaju superhranom za mozak, prenosi „Ruski doktor“.
Kako se navodi, jedan od prvih lekara neuropsihijatara koji je afirmisao preparat aminalon na prostorima bivše SFRJ, ugledni je srpski i jugoslovenski lekar, doktor Sobodan Dostanić, autor knjige „Aminalon Napredak“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala