- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin saopštio ko su najveći neprijatelji Rusije

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin na odmoru u Sibiru
Predsednik Rusije Vladimir Putin na odmoru u Sibiru - Sputnik Srbija, 1920, 27.09.2021
Pratite nas
Glavni neprijatelj Rusije su siromaštvo, zdravstveni problemi, obrazovanje i infrastruktura, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin.
Kako je naveo, nakon objavljivanja rezultata parlamentarnih izbora u Rusiji čuo je poklič "Ura" u nekoliko izbornih štabova, međutim, on smatra da je "još uvek rano uzvikivati Ura".
"Neprijatelj – siromaštvo – za sada nije pobeđen, treba povećati nivo blagostanja građana", rekao je šef države na sastanku sa potpredsednicima ruske vlade.
Predsednik je naglasio da u Rusiji ima još dosta toga na čemu treba raditi, između ostalog, na povećanju nivoa i kvaliteta života Rusa.
Predsednik se obratio potpredsednicima vlade sa molbom da u okviru vlade, ministarstava i resora formiraju timove za sve sfere radi operativne i efikasne realizacije fundamentalnih zadataka. On je naglasio da očekuje aktivan i efikasan rad u bliskoj i srednjoročnoj perspektivi.
"Ljudi ocenjuju njihovu realizaciju, njihovo rešavanje. Međutim, ništa manje važan i realan je i svakodnevni rad vlade", izjavio je ruski lider.
Putin je uživao na svežem vazduhu u prirodi - Sputnik Srbija, 1920, 26.09.2021
RUSIJA
Tajga, planine, šetnja, svež vazduh: Kako je prošao Putinov odmor u Sibiru
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala