- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Užas u Zagrebu: Otac ugušio troje dece, pa pokušao samoubistvo

Pratite nas
Troje dece, blizance dečaka i devojčicu od sedam godina i sina od četiri godine noćas posle ponoći ugušio je njihov otac u potkrovlju na zagrebačkim Mlinovima, a potom je pucao u sebe.
On je preživeo i odvezen je u bolnicu, a tela troje beživotne dece šokirao je i sve koji su službeno došli na mesto nesreće, prenosi Jutarnji list.
Ko je dojavio policiji da se nešto dogodilo u stanu urbane vile nije poznato ali policija i Hitna pomoć brzo su došli na mesto događaja. U spavaćoj sobi zatekli su na krevetu mrtvo telo četvorogodišnjaka, a blizance u dnevnom boravku.
Policija je do ranih jutarnjih sati vršila uviđaj, a jutros su tela troje dece prevezena u Zavod za sudsku medicinu i kirminalistiku gde će obdukcija utvrditi uzrok smrti.
Kako piše Jutarnji, čovek je bio razveden i trebalo je da deca provedu vikend s njim. On je inače iskusni financijski konsultant i ima titulu magistra poslovne administracije (MBA), radio je u nekim vodećim austrijskim lizing kućama. Austrijski je državljanin sa stalnom hrvatskom adresom, a prema dostupnim podacima, rođen je 1965. godine.
Da bi nešto strašno mogao da napravi najavio je u statusu na Fejsbuku objavljenom oko ponoći u kojem je napisao među ostalim „Zbogom svima...“.
Otac dece je, inače, iz Beča i ima vlastitu konsultantsku firmu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala