- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zašto su srpski advokati ustali protiv bankara /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Advokati u štrajku zbog odluke Vrhovnog kasacionog suda da banke imaju pravo da naplaćuju naknade na ime troškova obrade kredita, bez obaveze da navode njihovu strukturu i visinu. Ovo je još jedan pokušaj bankara da dobiju ono što nisu dobili prethodna dva puta, kažu advokati.
Ruska ambasada demantovala navode prištinskih mediji koji su optužili ruske novinare da su pokušali da prokrijumčare sajber uređaje na Kosovo I Metohiju. Šta je zapravo bilo, za Sputnjik govori jedan od aktera
Vojska Srbije u Raškoj i Novom Pazaru u pripravnosti pošto su pripadnici prištinskih specijalnih snaga pretukli trojicu Srba. Istraživali smo kolika je ekonomska šteta od krize na severu Kosova I Metohije?
Sve kompanije na Arktiku bave se istraživanjima da se otkriju rezerve ugljovodonika u tom regionu. Kako Rusija planira da unapredi tehnologiju I doskoči svim teškim klimatskim uslovima?
Zašto je zakon za Hilandar koji donose poslanici Skupštine Srbije istorijski?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala