- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Uhapšen vozač autobusa koji je uleteo u dečije igralište u Zemunu /video/

© Foto : 24sedam TV: Nesreća ZemunNesreća u Zemunu
Nesreća u Zemunu - Sputnik Srbija, 1920, 24.09.2021
Pratite nas
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su D.H. (72), vozača gradskog autobusa, koji je uleteo u dečje igralište u Zemunu, saopštio je MUP.
On je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
U saopštenju se navodi da se D.H. tereti da je u Krajiškoj ulici u Zemunu, upravljajući autobusom na liniji broj 45, iz za sada nepoznatog razloga izgubio kontrolu nad vozilom, probio ogradu uleteo u dečije igralište i udario u dva parkirana vozila.
U nesreći je povređeno jedno dete, kao i pet putnika iz autobusa.
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dodaje se u saopštenju.
Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić izjavio je ranije danas da je dvogodišnja devojčica, koja je povređena u nesreći, smeštena na intenzivnu negu dečije klinike „Tiršova“, u svesnom je stanju i nije životno ugrožena.
On je za Tanjug naveo da devojčica ima prelom potkolenice i povrede glave.
Radojičić je dodao da, u svojstvu gradonačelnika, zahvaljuje kolegama lekarima koji su pre toga pregledali i ostalo troje dece koja su, takođe, povređena u nesreći.
„Oni su otpušteni na kućno lečenje uz savete lekara, jer te povrede nisu za kliničko lečenje. Imam informaciju i da su dve odrasle osobe primljene u bolnicu u Zemunu koje nisu životno ugrožene“, kazao je gradonačelnik.
Na društvenim mrežama objavljen je video snimak nastao posle nesreće na kojem se vide polomljeni rekviziti na dečjem igralištu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala