- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Povišena borbena gotovost Vojske Srbije - iznuđen potez Beograda I Od četvrtka do četvrtka

Pratite nas
Jarinje i Brnjak i dalje pod blokadom. Beograd traži da se ispune četiri zahteva da bi se nastavio dijalog u Briselu. Vojska Srbije podigla borbenu gotovost. Moskva upozorava da se duž njenih granica otvaraju nove američke biološke laboratorije. Milo Đukanović optužio Rusiju i Rusku pravoslavnu crkvu za revizionizam i destabilizaciju Crne Gore.
O ovim temama u emisiji radio Sputnjika „Od četvrtka do četvrtka“ razgovaramo sa dopisnikom večernjih novosti iz Moskve Brankom Vlahovićem. Pitaćemo ga kakav je stav Ruske federacije prema dešavanjima na Jarinju i Brnjaku? Kako ocenjuje povećanje borbene gotovosti Vojske Srbije? Ko je premašio na ruskim izborima? Na koji način Moskva može da se bori protiva otvaranja američkih bioloških laboratorija duž granica Rusije i Kine? Zašto predsednik Crne Gore Milo Đukanović optužuje Rusiju i Rusku pravoslavnu crkvu za revizionizam i destabilizaciju Crne Gore?
Emisiju vodi i uređuje Nataša Milosavljević.
Od četvrtka do četvrtka, 23.09.2021.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala