- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Urnebesna anegdota – kako je odlazak po pivo koštao Dejana Savića /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićVaterpolisti
Vaterpolisti - Sputnik Srbija, 1920, 23.09.2021
Pratite nas
Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, otkrio je zanimljivu anegdotu iz svog života kada je zbog kupovine piva propustio da vidi nekoliko golova Barselone.
Savićeva anegdota datira iz perioda dok je sada 46-godišnji Savić bio član Barselone, za koju je nastupao u periodu od 1998. do 2000. godine.
Sadašnji selektor Delfina je sa saigračem Petrom Trbojevićem otišao na čuveni stadion „Kamp Nou“, gde je gledao fudbalski meč između Barse i Sparte iz Praga.
„Nikada nisam bio ljubitelj i navijač Barselone, ali sam bio na 'Kamp Nou'. Mislim da je to bila utakmica Lige šampiona sa Spartom iz Praga i bilo je 5:0 za Barselonu. Da, doneo sam im sreću, ali gospodin Trbojević i ja nismo videli tri gola jer smo morali da idemo po pivo“, prisetio se Savić u emisiji na TV „Arena sport“.
Savić je kao igrač nastupao i za Partizan, Barselonetu, Florenciju, Pro Reko, Sintez iz Kazanja i Crvenu zvezdu, dok je od 2012. godine selektor reprezentacije Srbije.
„Jugoslovenska doktrina i tradicija“: Šapić za Sputnjik o ključu uspeha srpskog vaterpola
Savić govorio o bizarnoj situaciji iz Tokija: „Gledam sebe, da li sam lud ili glup?“ /video/
Ikodinović za Sputnjik: Niko još nije svestan šta su ovi momci uradili
Dejana Savića često možete videti vedrog duha, ali ponekada iz njega isplivaju emocije. Tako je bilo i na aerodromu u Beogradu posle povratka sa Olimpijskih igara:
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala