- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Životinjsko carstvo na fudbalskom meču u Ukrajini /foto/

Pratite nas
Neverovatne scene stižu iz Ukrajine sa fudbalske utakmice, gde su najpre na teren utrčali psi, a kasnije se pojavio ni manje ni više, nego konj!
Kvalifikacioni meč za Olimpijske igre gluvih između reprezentacija Ukrajine i Italije odigran nadomak Poltave, ući će u istoriju najvažnije sporedne stvari na svetu, s obzirom na to da je u dva navrata bio prekidan zbog upada životinja.
Prvo psi, a kasnije i konj.
Domaćin je vodio rezultatom 2:0 u prvom poluvremenu, kada su u 41. minutu na teren kročila dva psa pa su redari morali da reaguju, a svi su ostali u šoku kada se u drugih 45 minuta na terenu pojavio konj.
I činjenica je da se na seoskim mečevima može videti svašta od domaćih životinja, kao i da u Australiji u prvoj ligi utakmice često budu prekinute zbog „upada“ galebova, dok se pojavi i po koja mačka ili pas na utakmicama profesionalnih liga, ali to sa konjem definitivno (dosad) nije bio slučaj.
U svakom slučaju, zaista neverovatne scene iz Ukrajine i utakmica koja će ostati upaćmena po simpatičnim „nezvanim gostima“.
Obezglavljena Barselona: „Šta je trebalo da uradimo?“
Spektakl u Sarajevu – grad je „goreo“ zbog Želje /video/
Srbija ponizila Ameriku – sledi Portugalija!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala