- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srpsko čudo od deteta o Holandu: „Bolji je od mene samo u jednom segmentu“

© AP Photo / Darko VojinovicDušan Vlahović
Dušan Vlahović - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2021
Pratite nas
Zvezda Borusije Dortmund Erling Holand jedan je od najboljih napadača sveta, a uz Dušana Vlahovića spada u najbolje mlade fudbalere na Starom kontinentu. Srbin iz Fjorentine progovorio je o Norvežaninu, priznavši da je u jednom segmentu trenutno bolji od njega.
„Haland je brži, ali za ostalo ćemo se boriti“, poručio je Dušan Vlahović koji je ove sezone na četiri utakmice Serije A postigao tri gola.
Inače, Haland ne prestaje da fascinira fudbalski svet golovima. Daje ih utorkom, sredom, subotom, nedeljom. I sve to radi neprestano...
Borusija je minulog vikenda pobedila Union Berlin rezultatom 4:2, a čudo iz Norveške stiglo je do 68. gola na 67 utakmica za Dortmund, a na sve to treba dodati još 19 asistencija.
Kada je Vlahović u pitanju i on je prošle sezone imao fantastične brojke, odigrao je 41 meč i postigao 22 gola uz dve asistencije.
Mediji širom planete sve češće porede Holanda i Vlahovića, obojica imaju samo po 21 godinu i nema dileme da će u budućnosti voditi žestoku bitku oko toga ko je najbolji klasični centarfor.
Podsetimo, za bivšeg špica Partizana ovog leta bili su zainteresovani Atletiko Madrid i Totenhem koji su nudili čak 70 miliona evra, ali je klub iz Firence odlučio da sačuva svoj „dijamant" i trenutno su u toku pregovori oko novog ugovora koji čeka Srbina.
SPORT
Životinjsko carstvo na fudbalskom meču u Ukrajini /foto/
Ronald Kuman - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2021
SPORT
Obezglavljena Barselona: „Šta je trebalo da uradimo?“
Futsal reprezentacija Srbije - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2021
SPORT
Srbija ponizila Ameriku – sledi Portugalija!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala