- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Trener „Stare dame“ opsovao igrače, pa objasnio zašto /video/

© AP Photo / Marco AlpozziMasimilijano Alegri, italijanski fudbalski trener
Masimilijano Alegri, italijanski fudbalski trener - Sputnik Srbija, 1920, 21.09.2021
Pratite nas
Italijanski fudbalski trener Masimilijano Alegri bio je vidno ljut posle remija svog Juventusa i Milana, uputivši i par psovki posle utakmice, da bi dan kasnije otkrio razlog izliva besa.
Juventus i Milan su u 4. kolu Serije A remizirali u Torinu rezultatom 1:1, čime je Stara dama ostala na samo dva osvojena boda iz četiri meča.
Pomalo neverovatno zvuči da se ekipa koja je do prošle sezone godinama dominirala Italijom sada nalazi u zoni ispadanja, a zbog toga je vidno nezadovoljan novi-stari trener Alegri.
„Oni ovako žele da igraju za Juve?“, uhvaćene su Alegrijeve reči sa tribina, uz jednu psovku, uperene prema svojim izabranicima.
Italijanov ispad naišao je na toplo-hladnu reakciju publike, ali je većina bila na njegovoj strani zbog jako lošeg izdanja samih fudbalera.
„Moj ispad? Ja sam ljudsko biće. Oni koji krenu utakmicu na klupi moraju da izgledaju odlučno kada uđu na teren, to je pitanje poštovanja i odgovornosti. Nema razloga da pričamo o dugoročnim ciljevima, pogledajte tabelu, sutrašnji meč je nama meč za spas“, prokomentarisao je Alegri.
Juve naredni meč igra već u sredu, kada gostuje Speciji, trenutno trinaestoplasiranoj ekipi na tabeli Serije A, sa dva boda više nego Stara dama.
Standings provided by SofaScore LiveScore
Srbija ponizila Ameriku – sledi Portugalija!
Srpsko čudo od deteta o Holandu: „Bolji je od mene samo u jednom segmentu“
Obezglavljena Barselona: „Šta je trebalo da uradimo?“
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala