- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Kako životne nedostatke pretvoriti u novu šansu na tržištu I Tehnogram

Pratite nas
Divan je osećaj za osnivača kompanije kada ideja za koju živiš nađe svoju primenu na tržištu i počne da radi u svrhu korisnika, tako što im rešava određene probleme. Naročito je divan osećaj kada proizvod koji radite rešava estetske i medicinske nedostatke osoba sa invaliditetom.
Arsen Arsenović je svetski prvak u disciplini parakajak, a ujedno je i osnivač kompanije „Pirate art“, koja izrađuje estetske obloge za osobe koje koriste protetička pomagala.
Krenuvši od ličnog primera, zahvaljujući velikoj motivaciji da podigne samopouzdanje osobama sa invaliditetom svoju ideju je realizovao uz pomoć kreativnosti, razumevanja problema i načina pristupa rada na ovako delikatnom proizvodu.
O tome kako tešku životnu situaciju pretvoriti u potpuno novu šansu na tržištu, o ličnoj borbi, inspiraciji, volji i tome kako najbolje da izvučemo iz sebe, u emisiji „Tehnogram“ govori Arsen Arsenović, osnivač kompanije „Pirate art“ i paraolimpijski šampion sveta u kajaku.
Tehnogram, gost Arsen Arsenović, 21.09.2021.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala