- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Medvedev govorio o Đokoviću: „Nemoguće je...“

© AP Photo / John MinchilloNovak Đoković i Danil Medvedev
Novak Đoković i Danil Medvedev - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2021
Pratite nas
Danil Medvedev, novi šampion US opena, iako je sprečio Novaka Đokovića da osvoji kalendarski Grend slem, istakao je da ne postoji šanse da on prestigne srpskog asa.
Ruski as koji je do svog prvog Grend slema u karijeri došao posle pobede nad Novakom Đokovićem i nakon velikog podviga i dalje ima samo reči hvale za prvog na svetu.
I nakon čuvenog meča, Medvedev je jasno stavio do znanja da je za njega Novak najbolji teniser svih vremena, a sada kada je pošlo neko vreme Rus i dalje smatra da ne može da dostigne srpskog asa.
Postoje računice kojim mi Danil prestigao Novaka na ATP listi, ali i sam drugi reket sveta zna da je to teško izvodljivo, jer bi morao da osvaja titule dok Novak odmara.
Iskreno, mislim da je to nemoguće. Ja moram da branim svoje titule u Parizu i na Završnom Mastersu, dok Đoković baš i nema mnogo toga da brani. Beč neću igrati jer je tada i turnir u Sankt Peterburgu. Ni tamo neću ići, ali ako budem negde igrao onda će to biti tamo“, objasnio je Medvedev.
Danila su upitali i koji je Novakov najveći kvalitet, on je izdvojio nekoliko, ali i još jednom potvrdio zbog čega ga smatra najboljim svih vremena.
„Njegov najveći kvalitet? Kretanje po terenu, ako moram da izaberem. On je jedan od najkompletnijih igrača u istoriji tenisa. Novak je prosto neverovatan. U stanju je da obori skoro sve rekorde i oboriće ih sigurno još nekoliko u godinama koje dolaze. Njegova mentalna snaga je izuzetna“, iskreno je govorio Medvedev.
Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2021
SPORT
„Sistem“ ruši Novakovu ideju?!
Novak i Jelena Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2021
SPORT
Đoković uskoro ide na Kosmet
Najbolji teniser sveta Novak Đoković - Sputnik Srbija, 1920, 20.09.2021
SPORT
Novak nastavlja vladavinu i ide ka apsolutnom rekordu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala