- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Ronaldov povratak izazvao prve varnice u Junajtedu

© REUTERS / PHIL NOBLEFudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo
Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo - Sputnik Srbija, 1920, 19.09.2021
Pratite nas
Neočekivani poraz Mančester junajteda od Jang Bojsa na startu Lige šampiona izazvao je prve varnice, a u centru pažnje našao se Kristijano Ronaldo. Naime, bivši štoper „crvenih đavola“ Rio Ferdinand prozvao je menadžera Solskjera da mu se Portugalac meša u posao, ali mu Norvežanin nije ostao dužan.
Sve ono što se dogodilo i što se događa na, i oko Old Traforda, dovodi do pitanja da li ima jedinstva u Mančester junajtedu?
Jasno je da je povratak superstara Ronalda pozitivna stvar za slavni klub, ali ona sa sobom, prema mišljenju nekih, vuče i neke negativne stvari.
Na utakmici sa Jang Bojsom, gde je Mančester vodio, a na kraju je poražen rezultatom 2:1 Ronaldo je s klupe, u društvu Bruna Fernandeša protestvovao kod jedne situacije, i to se nije dopalo Riju Ferdinandu.
Bivši kapiten koji je u tandemu sa Nemanjom Vidićem bio strah i trepet za protivničke napadače, smatra da se Ronaldo meša u posao Solskjeru jer „glumi“ menadžera i prelazi svoja ovlašćenja.
„Naredio bih Kristijanu da sedne“, poručio je Rio.
Ipak, nije se dugo čekalo na repliku Solskjera koji je takođe bio saigrač sa Ferdinandom.
„Rio ponovo komentariše stvari koje zaista ne zna“, izjavio je Solskjer aludirajući na situaciju kada je Martins Pereira trebalo da dobije žuti karton zbog rušenja Nemanje Matića, posle čega su skočili Ronaldo i Fernandeš.
Menadžer Junajteda je zatim nastavio da brani Portugalce.
„Samo su pokazali strast i ništa više. Nema nikakvih problema. Ja sam taj koji upravlja treninzima i igrači se moraju naviknuti na način na koji radimo. Što se Ronalda tiče, on je već bio ovde i zna kako radimo. Njemu nismo morali da prilagođavamo treninge. Taktički od njega dobijamo ono što želimo. Radi se o tome da izvučete najbolje iz tima, a ne od jednog igrača. Imamo toliko dobrih igrača i želimo da radimo zajedno kao tim. Što jači kolektiv, jače su šanse za pojedinca da postiže golove i da asistira. Onda na kraju svi zajedno slavimo. Kristijano je došao i to je ono čemu smo se nadali. Poznaje Mančester junajted, drago nam je da se vratio“, jasan je Solskjer.
Na društvenim mrežama pojavila se debata oko toga ko je u pravu, jasno je da su mišljenja oprečna, te da ima onih koji smatraju da Ronaldo sebi daje previše slobode, dok ima onih koji su odbacili Ferdinandove tvrdnje.
Junajted u nedelju od 15 časova gostuje Vest Hemu u utakmici četvrtog kola Premijer lige.
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
SPORT
Mihajlović ponižen, bivši klub bez milosti!
Robert Levandovski - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
SPORT
Bajern je od Barselone napravio „Osasunu“, a Bohum je „izvukao loto“
Englez odbija napad hrvatskih huligana - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
SPORT
Urnebesno – jedan Englez zaustavio napad grupe huligana iz Hrvatske /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala