- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Izigrao je Partizan pa se pokajao, ali to nije dovoljno da vidi derbi

© AP Photo / Darko VojinovicSejduba Suma
Sejduba Suma - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
Pratite nas
Aleksandar Stanojević, trener Partizana, pričao je pred 165. večiti derbi sa Crvenom zvezdom u nedelju od 18 časova u Humskoj, o neposlušnom Sejdubi Sumi, koji je u nekoliko navrata prekršio klupsku disciplinu, da bi se kasnije izvinio. Putem medija pružio je ruku pomirenja, ali to nije promenilo mišljenje iskusnog stratega o njegovom statusu.
Sejduba Suma je odličan fudbaler, onaj koji pravi razliku na terenu, samo sto česno zna da „izleti iz šina“ i tako dovede u pitanje svoj status, ne samo u prvih 11, nego generalno.
Iz Srbije je pred reprezentativno okupljanje otišao povređen, da bi onda crno-beli bili šokirani pošto se Suma našao na terenu. Na sve to, otišao je da igra bez dozvole kluba...
Što je previše, previše je. A onda se kasnije priključio treninzima Partizana i putem medija je pružio ruku pomirenja treneru Aleksandru Stanojeviću. Ipak on, bar za sada, ne haje previše zbog toga.
„Iz medija sam saznao da je spreman, da razume da je pogrešio... Ali, prvo moram da naglasim da Suma mesec dana nije trenirao sa ekipom! Ništa ovo ne shvatam lično, ne bih mogao da budem trener da tako gledam na stvari. On prvo nije prošao pripreme, izgubio je pasoš, pa sam mu opet i poret toga dao šansu da igra protiv Santa Klare. Da ima bilo šta lično, ne bih to uradio“, bez ustezanja je poručio Stanojević na konferenciji za medije uoči večitog derbija.
Temperamentni Suma nije trajno precrtan, već će priliku dobiti kada Stanojević bude procenio da je spreman. Fizički i psihološki.
Englez odbija napad hrvatskih huligana - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
SPORT
Urnebesno – jedan Englez zaustavio napad grupe huligana iz Hrvatske /video/
„Već sam jednom pokazao da ne shvatam ništa lično i dao sam mu i pored svega priliku protiv Santa Klare. Dokle god je Suma u klubu, sa nama, radiću ono što je najbolje za tim, ono što je u interesu Partizana. Pojedinac me ne interesuje“, jasan je šef stručnog štaba crno-belih.
Kada je startnih 11 u pitanju, Stanojević zna tim a jedina glavobolja je najbolji strelac Rikardo Gomeš koji je povređen napustio teren na Kipru.
Dobio je udarac u zglob protiv Anortozisa (0:2) i na dan utakmice će biti poznato da li će reprezentativac Zelenortskih ostrva biti spreman za dvoboj sa Crvenom zvezdom.
Pančev: Danas bih davao još više golova | Miljanov korner
Partizanov „iks faktor“ brine Stanojevića
Srbija kolo vodi – san o dva mesta u Ligi šampiona postaje java
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala