- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Mihajlović ponižen, bivši klub bez milosti!

© AP Photo / Luca BrunoSiniša Mihajlović
Siniša Mihajlović - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
Pratite nas
Bolonja koju sa klupe vodi Siniša Mihajlović poražena je i ponižena od Intera u četvrtom kolu Serije A – 6:1 (3:0). Bez milosti su bili nero-azuri prema svom bivšem fudbaleru i pomoćnom treneru.
Jasno je da je Inter kao šampion Italije bio izraziti favorit, ali je Siniša Mihajlović uvek znao kako da spremi, da motiviše ekipu za takve duele.
Ovoga puta dogodilo se potpuno suprotno. Košmar za Bolonju počeo je već u šestom minutu kada je Argentinac Lautaro Martinez matirao Skorupskog.
Očajna reakcija prilikom prekida koštala je tim Siniše Mihajlovića još jednog gola. Posle kornera je pogodio Škriniar u 30. minutu.
Samo četiri minuta kasnije u strelce se upisao Nikolo Barela. Mihajlović je sa tri promene u 56. minutu pokušao da razmrda ekipu, ali ni to nije pomoglo.
Edin Džeko koji je zamenio povređenog Koreu u prvom poluvremenu, postigao je dva pogotka, dok je pre njega u 54. minutu mrežu indisponiranog Skorupskog pogodio i Vesino.
U katastrofi nekadašnjeg selektora Srbije učestvovao je i bivši kapiten „orlova“ Aleksandar Kolarov, koji je zaigrao za inter od 74. minuta umesto Bastonija,.
Od ulaska Kolarova rezultat na „Đuzepe Meaci“ se promenio samo jednom, a pogodili su gosti. Utešni pogodak postigao je Artur Tiate u 86. minutu.
Inter je prvi na tabeli Serije A sa 10 bodova, prate ga Roma i Milan sa po devet, dok je Bolonja sedma sa sedam osvojenih bodova.
Englez odbija napad hrvatskih huligana - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
SPORT
Urnebesno – jedan Englez zaustavio napad grupe huligana iz Hrvatske /video/
Robert Levandovski - Sputnik Srbija, 1920, 18.09.2021
SPORT
Bajern je od Barselone napravio „Osasunu“, a Bohum je „izvukao loto“
Miljanov korner Darko Pančev - Sputnik Srbija, 1920, 17.09.2021
Podkast
Pančev: Danas bih davao još više golova | Miljanov korner
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala