- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: OVK na optuženičkoj klupi /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Širom Rusije danas su počeli izbori za poslanike Dume u narednih pet godina. Dušan Proroković, koji ima posmatračku ulogu, za Sputnjik kaže da je uprkos tvrdnjama Zapada, izborni proces u Rusiji transparentan Iz EU poručuju da je neophodno razgovarati jednoglasno sa Rusijom i da sve zemlje-članice zahtevaju od Moskve da priča samo sa Birselom. Ovakve poruke su problematične, a očekivanja nerealna, kažu analitičari.
Sud za zločine OVK u Hagu otpočeo sezonu suđenja optuženih za zločine na Kosovu i Metohiji 1999. godine. Prvi na redu Saljih Mustafa, a uskoro se očekuju suđenja i Tačiju i Veseljiju.
Ispovest pripadnika Vojske Republike Srpske koji je 22 meseca proveo u logoru kojim je Vranj upravljao. Da nisam sam – znao sam po jaucima koji su se noću prolamali logorom, kaže Radovan Bogojević za Sputnjik.
Televizijski voditelj i kompozitor Milan Minja Subota preminuo je u 82. godini. Obeležio je detinjstvo brojnih generacija.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala