- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Veličković u suzama poveo navijanje u punoj „Areni“ /foto, video/

© Sputnik / Spasoje VeselinovićOproštaj Novice Veličkovića
Oproštaj Novice Veličkovića - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2021
Pratite nas
Novica Veličković, proslavljeni srpski igrač, oprostio se od profesionalnog igranja košarke pred otprilike 20.000 navijača u „Štark areni“.
U čast Veličkovića organizovana je prijateljska utakmica Partizana i Anadolu Efesa, a na poluvremenu meča iskusni košarkaš obratio se navijačima.
Na početku se zahvalio Dudi Ivkoviću, koji je preminuo u četvrtak 16. septembra, na svemu što je uradio za srpsku košarku i njega lično, a zatim je rekao nekoliko rečenica o svojoj karijeri.
„Zahvalio bih se mojoj porodici, Duletu (Vujoševiću), Saši Daniloviću za sve što je uradio za mene. Tu su i svi ljudi koji su mi pomogli u karijeri, pogotovo moji saigrači bez kojih ne bih ni bio u ovoj poziciji. Hvala Partizanu na svemu što mi je u životu dao. Probao sam samo delić toga da vratim. Isto tako i vama navijačima sam hteo da vratim za svu energiju koju smo delili svih ovih godina. Isto tako, želim svu sreću Željku i ekipi, da ih zdravlje prati“, rekao je Veličković i dodao:
„Partizanova publika zna da ceni borbenost i energiju i to je sve što imam da poručim ovim momcima ovde. I jednu pesmu sam ponavljao gde god da igramo, jer igrati u Partizanu ne možeš da se opustiš. Voleo bih da se svi zagrlite. Hajmo sad: 'Gde god ti da igraš tu su tvoji Grobari...", zapevao je Novica sa celom dvoranom.
„Biću i ja navijač, prelazim na tribinu. Deset nezaboravnih godina, hvala vam od srca“, zaključio je Veličković.
Detalj sa utakmice KK Partizan – Efes, u čast Dude Ivkovića - Sputnik Srbija, 1920, 16.09.2021
SPORT
Partizan i „grobari“ odali počast Dudi Ivkoviću /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala