- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Novi diplomatski rat Beograda i Sarajeva /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Srbija i Republika Srpska obeležavaju Dan srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave. Centralna manifestacija večeras na Savskom trgu u Beogradu.
Država nije mogla da izabere bolji dan od 15. septembra za Dan jedinstva jer tog dana obeležava se godišnjica početka proboja Solunskog fronta, koji je osim vojnih imao i političke konsekvence, kažu istoričari.
Završena izgradnja Severnog toka. Iako politički sporazumi EU ometaju Rusiju, oni ne ostvaruju svoje namere već odlažu ostvarivanje ruskih ciljeva što je gasovod i pokazao, poručuje glavna urednica Sputnjika Ljubinka Milinčić.
BiH upozorava pojedine građane posle hapšenja Edina Vranja da ne putuju u Srbiju. Sud u Beogradu odredio jednomesečni pritvor Vranju koji se sumnjiči za zločine protiv ratnih zarobljenika na području Goražda.
Reporter Sputnjika u Đurđevim stupovima gde uveliko traju pripreme za ustoličenje episkopa budimljansko-nikšićkog Metodija.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala