- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li će odbornici na Cetinju odgovarati zbog pokušaja otimanja manastira /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Cetinjski parlament će se u petak izjasniti o predlogu da se manastir vrati takozvanoj Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi uprkos odluci Vlade da se ta svetinja upiše kao vlasništvo države. Analiziramo, sledi li i krivična odgovornost za odbornike?
Nemačka kancelarka Angela Merkel samitom u Tirani s liderima pet država regiona i tzv. Kosova pokušava da pošalje poruku svima, pa i svom nasledniku, da je politička stabilnost Balkana ključ za mir u Evropi, poručuju analitičari.
Bivši jugoslovenski predsednik Borisav Jović preminuo od kovida u 93. godini. Po čemu će ga pamtiti saradnici, a po čemu oponenti?
Nova prevara preko društvenih mreža preplavila svet. Istražujemo, da li bi ona mogla da zaživi kod nas i kako se od nje zaštititi?
U Srbiji prema najnovijim podacima potvrđena još 7.723 nova slučaja virusa korona, a preminulo je 26 osoba. Istražujemo: Kako srpski naučnici rade na tome da formiraju što jeftiniju terapiju za lečenje kovida 19?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala