- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Putin detaljno objasnio zašto je završio u samoizolaciji

© Sputnik / Alekseй Družinin / Uđi u bazu fotografijaPredsednik Rusije Vladimir Putin
Predsednik Rusije Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 14.09.2021
Pratite nas
Predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio je da su njegovi titri antitela na virus korona i dalje visoki.
„Titri su mi, prema opštim podacima, prilično visoki, ali videćemo kako će to izgledati u praksi“, rekao je predsednik tokom sastanka sa članovima vlade i rukovodstvom stranke Jedinstvena Rusija, govoreći o razlozima zbog kojih je odlučio da ode u samoizolaciju.
Prema njegovim rečima, odlučio je da se samoizoluje nakon što je kod jednog od ljudi u njegovom neposrednom okruženju dijagnostikovan kovid.
„U mom najbližem okruženju razbolelo se nekoliko ljudi. I jedan od tih saradnika je čovek koji radi sa mnom u neposrednoj blizini – bio je vakcinisan, titri su mu opali i revakcinisan je, ali očigledno malo kasno. Tri dana posle vakcinacije se razboleo. Juče sam sa njim bio u kontaktu ceo dan“, ispričao je predsednik.
Putin je dodao da će to biti pravi eksperiment.
„Da vidimo kako ‘Sputnjik Ve’ funkcioniše u praksi, jer su prema najnovijim merenjima moji titri dovoljno visoki. Videćemo kako će to izgledati u praksi, u stvarnom životu. Nadam se da će sve biti kako treba. ‘Sputnjik Ve’ će zapravo u pravom životu pokazati svoje visoke parametre za zaštitu od kovida“, zaključio je predsednik.
Ranije je Putin izjavio je da je prinuđen da pređe u samoizolaciju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala