- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta donosi poseta Angele Merkel Srbiji /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Nemačka kancelarka Angela Merkel stigla u Beograd u okviru oproštajne regionalne turneje, tokom koje će boraviti u dvodnevnoj poseti našoj zemlji. U 19 sati planirano obraćanje medijima u Palati „Srbija“.
Integracija Rusije i Belorusije je značajan potez, jer se obe zemlje suočavaju sa snažnim spoljnim pritiscima, kažu analitičari. Istražujemo: zašto se savez s Rusijom predstavlja kao gubitak suvereniteta, a integracija u NATO kao „premija“ za Belorusiju?
U Prištini se podigla prašina zbog najava da će Beogradu biti dozvoljen pristup arhivama tzv. Oslobodilačke vojske Kosova; stručnjaci skeptični oko toga da li će dokumenta ikad ugledati svetlost dana.
U Srbiji više od šest hiljada novozaraženih korona virusom, preminulo 27 osoba. Zbog ubrzanog širenja četvrtog talasa, Krizni štab priprema uvođenje kovid sertifikata u Srbiji, a mi otkrivamo – čemu te potvrde tačno služe u zemljama Evropske unije?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala