- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Sa kojim ciljem Merkelova dolazi u Beograd? /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Žestok sukob URE i demokrata posle ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju. Istražujemo — ima li gubitnika i dobitnika ili će u svemu ovome profitirati DPS?
Strateške vojne vežbe u Rusiji i Belorusiji izazvale uznemirenost u zemljama NATO saveza. Glavni cilj manevara jeste da se učvrsti vojna bezbednost Saveza Rusije i Belorusije, poručuju stručnjaci.
Cilj oproštajne posete Angele Merkel Beogradu sledećeg ponedeljka je da se pošalje poruka međunarodnoj zajednici da Nemačka posvećuje posebnu pažnju procesu evropske integracije Srbije, poručuju analitičari.
Sve više mladih napušta Veliku Hoču, Orahovac i Goraždevac. Preživeli smo rat i pogrom, sa Kosova i Metohije nije nas oterao strah, tera nas to što ne možemo da živimo od svog rada, poručuju mladi Metohije.
Amerika sutra obeležava dve decenije od najtežeg terorističkog napada na njenom tlu. Porodicama žrtava i dalje najviše smeta to što se ni posle 20 godina ne zna puna istina o toj tragediji.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala