- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zbog čega Rusija povećava broj rezervista u vojsci /video/

Pratite nas
Pratite uživo vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Dvostruko ubistvo u Peći — ubijen kandidat za gradonačelnika tog grada i bivši kandidat za gradonačelnika Dečana. Analitičari tvrde da nije po sredi političko ubistvo već mafijaški krvavi obračun i borba za teritoriju.
Rusija namerava da poveća broj rezervista u svojoj vojsci. Analitičari tvrde da je ova odluka doneta na osnovu pretnji koje konstantno dolaze od strane zemalja NATO-a.
Ukidanje Inckove odluke uslov je svih uslova, ukoliko takozvani visoki predstavnik Kristijan Šmit želi da ostvari komunikaciju sa Republikom Srpskom, kaže politikolog iz Banjaluke Vojislav Savić.
Talibani (pripadnici terorističke organizacije zabranjene u Rusiji) pozvali Angelu Merkel da poseti Avganistan. Iako Nemačka ima interesa u toj azijskoj državi, teško da bi Merkelova mogla posetu da izvede u punom političkom kapacitetu jer su izbori u Nemačkoj blizu, poručuju eksperti.
Dok srpske zanatlije odlaze u inostranstvo, kod nas na rad dolaze Turci, Indijci, Pakistanci i Vijetnamci… Istražujemo — ko bolje prolazi?
Da li se u Srbiji isplati stavljanje solarnih panela?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala