- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Tramp se vraća staroj ljubavi i biće u prvom redu sa mikrofonom

© Tanjug / AP/Joel MartinezDonald Tramp u poseti Teksasu
Donald Tramp u poseti Teksasu - Sputnik Srbija, 1920, 09.09.2021
Pratite nas
Donald Tramp, nekadašnji predsednik Sjedinjenih Američkih Država, biće prva zvezda u egzibicionoj bokserskoj reviji koja će u biti održana u noći između subote i nedelje. Glavna borba rezervisana je za UFS prvaka teške kategorije Vitora Belforta i legendarnog Ivandera Holifilda, a jedan od komentatora biće Tramp.
Tramp i te kako ima iskustva sa organizovanjem bokserskih manifestacija, s obzirom na to da je tokom osamdesetih i devedesetih organizovao brojne borbe u svojim kazinima u Atlantik Sitiju.
Jasno je da postoji jaka veza između bivšeg američkog predsednika i plemenite veštine, ali će ovo za Trampa biti jedna potpuno nova, drugačija uloga.
Njegova odluka da prihvati poziv i nađe se u prvom redu sa mikrofonom u ulozi stručnog konsultanta, privukla je veliku pažnju u SAD, ali i kompletne svetske javnosti.
„Volim velike borbe i velike borce. Radujem se tome u subotu, kao i tome da ću sedeti odmah do ringa sa vama i deliti svoje misli. Ne želite da propustite ovo spektakularnu predstavu“, rekao je Tramp.
Ivander Holifild, veliki šampion planete u kruzer i teškoj kategoriji i čovek kojem je Majk Tajson odgrizao deo uveta, prihvatio je borbu protiv Belforta.
Prethodno je otkazao Oskar de la Hoja zbog pozitivnog testa na virus korona, pa je Holifild „uskočio“.
U svakom slučaju malo je ostalo do trenutka kada će se Tramp oprobati u ulozi sportskog komentantora, pa ostaje da se vidi kako će se nekadašnji američki predsednik snaći na tom polju.
Bokserske rukavice - Sputnik Srbija, 1920, 06.09.2021
SPORT
Tragedija – meksička tinejdžerka preminula posle nokauta
Ivana Španović - Sputnik Srbija, 1920, 08.09.2021
SPORT
Zlatna Ivana je kraljica svetske atletike!
Tijana Bošković - Sputnik Srbija, 1920, 07.09.2021
SPORT
Spektakl u Tijaninu čast /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala