- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Filmska prevara Nemaca zbog koje je nagrabusio Srbin

© Sputnik / Vitaliй Belousov / Uđi u bazu fotografijaNemanja Radonjić i Filip Kostić
Nemanja Radonjić i Filip Kostić - Sputnik Srbija, 1920, 07.09.2021
Pratite nas
Fudbalski klub Ajntraht iz Frankfurta navodno se iskoristio prevarom Lacio i tako italijanski tim sprečio u nameri da dovede srpskog fudbalera Filipa Kostića, nasamarivši i Srbina i Italijane.
Saga oko budućnosti krilnog fudbalera Ajntrahta dobila je pošto posle dana pregovora Lacio nije uspeo da kupi reprezentativca Srbije.
Dugo se spekulisalo o Kostićevoj ceni, a cena je, kako su prenosili mediji, bila između deset i 20 miliona evra, uključujući bonuse.
Na kraju je Kostić – koji je toliko želeo da napusti Ajntraht u jednom trenutku i bojkotovao trening – ostao u Frankfurtu, ali je nedugo zatim poznati novinar Đanluka Di Marcio objavio šokantne detalje.
Italijan je naveo da je Ajntraht namerno dao Laciju pogrešnu i-mejl adresu kako bi zvaničnu ponudu za kupovinu poslali na istu, te su zbog toga rekli Kostiću da nikakva ponuda nije ni došla.
Navodi se da je Frankfurt za Kostića tražio deset miliona evra fiksno, plus tri miliona u bonusima, a da je Lacio ponudio deset miliona fiksno i milion manje u bonusima.
Međutim, zbog pogrešnog i-mejla ponuda rimskog kluba nikada nije došla do Frankfurta.
Prevari Ajntrahta je uspeo da uđe u trag Kostićev agent Falji Ramadani, koji je skrinšotove lažnog i-mejla poslao srpskom fudbaleru, kojeg je ovakav potez kluba u kojem ima ugovor do leta 2023. godine opravdano razbesneo.
Ajntraht je nakon završetka prelaznog roka rešio da odnos sa Kostićem dodatno pogorša, pa ga je zbog nedolaska na trening i odbijanja da izvrši klupske obaveze drastično kaznio.
Kostić neće biti deo narednog meča u Bundesligi protiv Štutgarta, a moraće i da plati čak 100.000 evra, preneli su nemački mediji.
„Moramo da razgovaramo o kazni. Igrač je ovde pogrešio“, rekao je sportski direktor Markus Kroše.
Kostić je u Ajntraht došao 2018. godine i odigrao 99 mečeva za taj klub.
Ruski gigant unovčio sjajne igre Hrvata: „Čekićari“ u Moskvu poslali 38.000.000 evra!
Abramovič povukao sjajan potez, Atletiko odgovorio – Grizmanom!
Otkriveni detalji Ronaldovog transfera, Juventus vratio svoje „dete“ /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala